Orang yang Sayangi Cekodek

♥ My Pocket ♥

Student Life
Thesis ... I Love u So Much

15 November 2012

OMG! Hati Cekodek di RAMPAS


Kenal Tak dengan Orang ni?


Kenal tak? 
Nama Dia MirelFyan Bin Amir
Nak tahu tak dia ni mmg Perampas...
Habis HATIku dia telah RAMPAS...sampai x da orang lain da boleh ambil hati ini, jahat kan dia.
Nak tahu tak...
Dia ni, mmg DOKTOR Cekodek,sebab dia mesti nak pastikan Cekodek ni sentiasa sihat.
Lagi satu, Cekodek gelar dia ni CIKGU TATABAHASA, sebab dia asyik nak betulkn ayat kita je bila nak bercerita... !(u_u)!

Apa yang paling penting sekali dia ni adalah Senior Cekodek, 
kami sama-sama belajar dekat UiTM and sama kos.

HA! 
yang paling Penting pasal c Mirel ni..
DIA LAH KEKASIH CEKODEK sekarang...
hehehehehehehe

Bila kiteorang start?
Nak tahu?
Pada 20/10/2012 
Masa tu Cekodek baru je habis jawab paper yang terakhir for Final Exam
...........
Lepas dari jawab je tu...
Cekodek bagi lah jawapan kat dia 
yang.....

cekodek Terima dia ^^ 
http://www.emocutez.com 

and ini bermakna 
TAMAT lah persahabatan kami sejak Cekodek Sem 1 sampai lah Sem 6..


http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Dan persahabatan itu bertukar kepada Pasangan Kekasih

Thanks for sweet memories that you give to me Mirel





I give my HEART to you
Jaga elok-elok tau HATI ini

I Love u Veryx100000000000 Much
http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com


gambar ini je lah yang kami ada 
------------------------------------------------
Cekodek <3 Mirel 

6 comments:

  1. wahhhh.....nnt kawen jemput cik siti ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe.....akan.......d jemput.insyallah ^^

      Delete
  2. untunglah dah couple....jgn lupa cepat2 nikah...xelok lama2 couple...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wk pn cpt2 cari la.......

      Delete
  3. maaf..itu bukan bloglist yang kami maksudkan..

    ReplyDelete
  4. Anonymous17/11/12

    sweet :3 make more stories. .

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^_^
Letak la comment kat bawah ni @_@
Satu pun Jadilah ^^