Orang yang Sayangi Cekodek

♥ My Pocket ♥

Student Life
Thesis ... I Love u So Much

16 September 2013

The Conjuring (True Story)


Hai2...

Lama dah tidak post apa-apa dalam Blog Cerita Cekodek ni..heheeh...
kali ini nak cerita pasal Movie...ha! 

...The Conjuring...

Mesti korang tahu kan pasal cerita ni kan? ala..cerita seram yang merupakan cerita benar dan ia betul2 terjadi di negara orang putih.....
Tapi Ed dan Lorraine Warren tidak mengulas dengan lebih lanjut pasal kes ini sebab ini merupakan kes yang agak rumit sebab mereka berdua tidak begitu percaya sehinggalah satu kejadian yang menimpa  sebuah keluarga yang begitu berat kesnya....

Dan Cekodek telah tengok kawan kita post salah satu watak paranormal dalam cerita ini iaitu watak anak patung, Patung Annabelle...ingat tak watak ni (bagi yang sudah tengok lah) .. memang seram tengok patung tu, tapi dalam Movie tu jelah sebab patung yang sebenarnya memang sangat- sangat berbeza, sebab patung sebenarnya memang nampak macam patung biasa je (tapi berpuaka).ha!...tidak percaya? tengok gambar bawah ni....

Ni lah rupa sebenar  Anak Patung Annabelle  dalam dunia nyata

Tengok perbezaanya antara patung ini yang nyata dengan di dalam movie......
(biasalah nak buat cerita lebih seram lah katakan)


Ni lah gambar tempat patung itu disimpan...
Percaya dah?
ha... tu la....cekodek dah bagitau da....
nak tahu apa cerita sebenar pasal patung ni?
jum visit blog kawan kita ni..... Baca Sini

Ha..nak tengok wajah sebenar orang yang terlibat dalam 

Itu je cerita cekodek yang boleh diceritakan pasal movie ni,
Kalau nak tahu lebih lanjut.... InsyaAllah Mr. Google akan tolong selesaikan..



No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum ^_^
Letak la comment kat bawah ni @_@
Satu pun Jadilah ^^