Orang yang Sayangi Cekodek

♥ My Pocket ♥

Student Life
Thesis ... I Love u So Much

21 November 2012

Cekodek Mencoret Kertas



Post untuk kali ini megenai hobi cekodek..

Hobi tu tidaklah semestinya perkara-perkara yang cekodek selalu buat. Just, perkara yang Cekodek kekadang buat je. Tak ada masa sebenarnya..

Ok lah korang tengok sendiri lah apa yang cekodek suka buat.

MELUKIS 

tu lah Cekodek selalu buat bila time free. 

Da tetukar kos da ni, 
ala.. tak apa lah ,saje nak isi masa lapang.

Korang tengok la.
Kalau rajin sangat , Komen lah lukisan cekodek yang tak seberapa ni.

Ni lah muka surat depan buku lukisan ku


Dan ini lah Hasil lukisan Cekodek yang tak seberapa ni









Cekdoek try buat bayang
(tak jadi sebenarnya)



Mata ni senget sikit...





















Tu je lah buat masa ni lukisan cekodek yang cekodek telah siapkan

AA...cekodek tahu lukisan kat atas ni tak sebagus mana pun, tapi tak apa lah at least cekodek belajar and  belajar. Mana lah tahu suatu hari nanti lukisan lah menjadi punca rezeki cekodek kn?
Insyallah.

Nak kutuk? 
Silakan 

Nak puji?
Silakan

Komen je kat bawah ni.Ok 


1 comment:

  1. practice make perfect :)

    btw, nanti remove kan word verification tu ye, susah nak komen if dat thinggy ada :)

    thanks

    ReplyDelete

Assalamualaikum ^_^
Letak la comment kat bawah ni @_@
Satu pun Jadilah ^^

Popular Posts