Orang yang Sayangi Cekodek

♥ My Pocket ♥

Student Life
Thesis ... I Love u So Much

15 May 2012


Hari ini adalah hari last cekodek prtical dekat company ni,
cekodek telah prtacl selama 6 bulan, begitu banyak pengalaman yang telah cekodek pelajari dekat company ni untuk mempriktkan segala apa yang cekodek telah pelajari dekat campus.
Bukan senang sebenarnya untuk menjalani kehidupan sebagai seorang yang mempunyai kerjaya sendiri berbanding dengan kehidupan seorang pelajar.
Dalam kehidupan sebagai seorang yang berkerja perlu berfikiran matang, bijak, mesti asingkan masalah peribadi dgn masalh kerja, perlu menghormati orang lain dan macam lagi.....hem..wa...sungguh menncabar oo....tak lama lagi cekodek akan melangkah ke arah itu, moga cekodek dapat menghadapinya dengan tabah...AMIN ^^

Ha...Ini Jill, Kawan cekodek. Kami sama-sama pratical



Ha. yang ni pula Evon, dia from Politeknik, ha...kami pun sama-sama praktikal kat company yang sama ^^


and banyak lagi lah pengalaman cekodek semasa pratikal kat sini..nantikan ok..

No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum ^_^
Letak la comment kat bawah ni @_@
Satu pun Jadilah ^^

Popular Posts